Liderke La Leće Lige  su iskusne mame koje su dojile svoju decu. Njihov rad je volonterski, a trenirane su i ovlašćene od La Leche League International da pruže podršku i informacije svim majkama i trudnicama, kao i svima ostalima koji su zainteresovani za dojenje.

One su važan deo organizacije koja je u svetu priznata kao autoritet u području dojenja. Ima oko 7000 aktivnih liderki u preko 60 zemalja sveta. La Leće Liderke možete da kontaktirate telefonom ili mejlom.

Da bi izbegli preopterećenje pozivima, molimo vas da prvo proverite da li potrebne informacije možete pronaći na ovom sajtu ili na www.llli.org

Imate li pitanja u vezi sa normalnim tokom dojenja? Imate li određenih poteškoća sa dojenjem?  Možete nas kontaktirati i dobiti potrebne informacije i toplu podršku.

  • Liderke su majke kao i vi, odgovaraju na telefonske pozive, a ujedno se brinu o svojim porodicama. Dostupne su im najnovije informacije o dojenju. Možda neće uvek biti u mogućnosti da vam odgovore na poziv. Rado će vam se javiti čim budu u mogućnosti.
  • Možete da ih dobijete na telefon i tokom vikenda i praznika, ali molimo vas da ovim danima zovete samo ako je posredi nešto hitno.
  • Zbog toga što su Liderke aktivne majke koje se brinu za svoju porodicu to ih čini još prikladnijima da vam pruže potrebnu podršku u vašem majčinstvu.